Deze site maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Verberg dit bericht
 
De Smaek van Winter en Wijn’ in Middelburg
Goedendag wijnliefhebbers,

Verlangt niet iedereen in december naar warmte, sfeer, (kaars)licht, gezelligheid, een heerlijk glas wijn en Kerst?
Na het 2e Middelburgse wijnfestival gaat de Smaek van Zeęland een samenwerking aan met Winterbierfestival op de Dam om daar een bijdrage aan te leveren.
Gezamenlijk hebben wij een nieuw festival bedacht ‘de Smaek van Winter en Wijn’ dat zal plaats vinden op de historische plek de Graanbeurs op de Dam in Middelburg.

Zoals de naam al zegt, zal het festival verrassen met de lekkerste wijnen en winterse gerechtjes, geserveerd door voornamelijk Middelburgse restaurateurs op en rondom de Dam. Creatieve stamppot gerechtjes en andere winterse haute cuisine, klaargemaakt door beste chefs en minimaal 50 wijnen zijn er te proeven in een gezellige en sfeervolle kerstambiance.
Bij binnenkomst krijgt u een proefglas en een bord met bestek te leen welke u overal kunt laten vullen voor slechts een paar muntjes. Een proefwijntje is vanaf 1 munt/€1,50 en de gerechtjes kosten slechts respectievelijk 3 munten/€4,50 of 4 munten/€6,00! Daarnaast worden er kaasplankjes aangeboden, gegratineerde oesters, zijn er sommeliers aanwezig, alsmede glühwein & warme chocolade en voor de mensen die echt niet van wijn houden is er zelfs een vers getapt maneblusser bier te verkrijgen. Te proeven is ook de POSecco uit Chili van het RTL4 TV-programma ‘Helemaal het einde. U kunt ook hele flessen Posecco aanschaffen voor thuis voor de feestdagen.
Kaarten kosten slechts € 10, - inclusief 2 munten !

Meer informatie:
masevents.nl/de-smaek-van-winter-en-wijn/
Hier kun je ook tickets bestellen

www.facebook.com/desmaekvanwinterenwijn/