Deze site maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Verberg dit bericht
 
Caraballas
Finca Las Caraballas

Finca Las Caraballas ligt in Medina el Campo, in de regio van Tierra de Pinares, in het hart van de Rueda. De dennenbossen en eiken vormen een geheel met de wijngaarden op deze 140Ha plantage. De graan teelt en de organische pistache noten plantage completeert het landschap en geeft Las Caraballas een unieke persoonlijkheid.

Finca Las Caraballas is een 100% biologisch Project, geconsolideerd als gevolg van de productie van biologische wijnen en het herstel van de flora en fauna van het gebied.
Het gebruik van 100% natuurlijke producten in de wijngaarden, laat het toe dat ze het predicaar “certificering van de biologische landbouw” hebben verkregen.

Het project komt voort uit een persoonlijke droom van de eigenaren wier voornaamste doelstellingen waren het behoud en de groei van de biodiversiteit, verontreiniging van grondwater te voorkomen en de degradatie van de bodem door de ontwikkeling van de biologische landbouw te voorkomen.

Om het beoogde doel te bereiken, heeft Finca Las Caraballas samengewerkt vanaf het begin met het WWF en GREFA, in het herstel van de autochtone vegetatie en het herstel van beschermde vogels en vleermuizen door het plaatsen van nestkasten.
Hazen, wulpen, nachtzwaluwen, haviken, chickadees, mezen en bijeneters, worden met elkaar vermengd in de rijkdom van de flora die groeit onder de wijnstokken, de vorming van een natuurlijke, duurzame en unieke ecosysteem.


streek Gelegen op de zuidelijke Castiliaanse meseta, 60 km van Madrid, is La Mancha de grootste herkomstbenaming van Sp...
Druivensamenstelling Verdejo: 100 % Specificaties Stijl: Jong Jaargang: 2020 Extra: Organic Alcoholp...
prijs op aanvraag